Tjenester

DAGPASS AV HUND:

Om jobb eller andre forhold gjør at du må være borte fra hunden din i  mange timer, kan vi sørge for at hunden får trim, stell og sosialisering mens du er borte. Her kan du avtale enkeltdager, hele uka eller evt tilfeldige dager ved behov. Bestilling senest dagen før, men om det oppstår akutt behov vil vi selvfølgelig avhjelpe så godt vi kan. (Vi kan være behjelpelig med henting og bringing etter nærmere avtale.)

HUNDEPENSJONAT:

Vi har plass til ca 15-20 hunder og tar imot bestillinger på fullpensjon så lenge vi har ledig kapasitet. Hunder som bor hos oss får stell, trim, kos, konstant tillsyn, lufting flere ganger i døgnet, og fores med kvalitetsfor to ganger i døgnet. vi har to separate avdelinger og sørger for trygghet for hver enkelt hund. Om vi får besøk av hunder som sliter med finne roen, vil vi orientere og innlede dialog med eiere for å finne best mulig løsning.

Vi har også plass til drektige tisper med direkte tilgang til hundegård og en hvalpekasse, for de som ikke har optimale forhold for dette hjemme hos seg selv. Da er jevnlig besøk av matmor eller matfar ønskelig.

FRISLIPP I INNGJERDET OMRÅDE:

Vi har to innhegninger i tillegg til mindre luftegårder på kennelen.

Foran låven er ei innhegning på ca 4 mål med diverse akivitets leker / apparat. Her serveres det innimellom, kaffe fra kjel på bål, og vi ønsker med det å legge til rette for at folk kan bruke område som en sosial arena for å diskutere hund og andre tema som faller naturlig. Her kan det deles erfaringer og hunder kan sosialiseres / stimuleres litt mer enn på en vanlig luftetur. To innhegninger er stort sett tilgjengelig for alle når det passer den enkelte, men noen restriksjoner på antall hunder samtidig, vaksinering, og tilsyn må det være.

Her legges det opp til vippsbetaling ihht prisliste ved bruk.

Kan benyttes alle dager i tidsrommet 17.00 - 22.00  (10.00-22.00) Dette gjelder fra 01. april til 20. august.

Vi har også ett område som kan brukes etter nærmere avtale. Dette brukes til jakthund trening, dressurkurs, og lignende. 

Vi gjør oppmerksom på at den minste innhegningen forran "Låven" også kan være reservert noen kvelder for kurs eller privat bruk.

PELSSTELL:

I kennelen har vi egen bade og pelsstell avdeling. Her steller vi hunder som skal hjem, eller hunder som har fått bestillt vask, klipp eller lignende. Vi tar nå imot bestillinger på hverdagsklipp og pels stell. Bestill via e-post, eller messenger om det passer bedre. Vi har også et godt samarbeid med Marianne Holmli som bistår oss med napping av hunder som har behov for det.

DRESSUR OG TRENING AV FUGLEHUNDER:

På bestilling er det mulig å trene fuglehunder i rolige og kontrollerte omgivelser. Eiere av fuglehunder med utfordringer ift ro i oppflukt, tjuvreis, stand eller lignende, kan bestille timer for leie av fasiliteter, og om ønskelig, veiledning på fremgangsmåte.

ADFERDSPROBLEMER?

Om du har utfordringer i forhold til uønsket adferd, kan vi gjerne stille vår kompetanse til rådighet i forhold til hva som bør gjøres for å endre adferd som ikke er ønskelig. Ta kontakt med oss så setter vi opp en time hvor vi snakker om problemstillingen, og får møtt hunden for selv å evaluere. Vi gjør oppmerksom på at hundens alder er av betydning for hvor enkelt det er å endre dens adferd, så nøl ikke med å ta kontakt om du har en ung hund som viser tegn til å endre seg i negativ retning.

SALG AV KVALITETSFOR OG UTSTYR:

Vi har åpent for salg av det samme foret vi bruker selv, og diverse utstyr vi mener er nødvendig i et godt hundehold.  Ta kontakt med oss, så åpner vi dørene så lenge vi er hjemme. Store leverandører er PURINA PROPLAN, VOM, PROVIT og Nonstop Dogwear.

LEIE AV HALL:

Låven er innredet som en hall hvor det er mulig å arrangere dressurkurs, holde foredrag, møter etc. Hallen vil i tillegg til at vi bruker den i egenregi, også kunne leies ut til klubber, private, organisasjoner, eller andre som har behov for et fleksibelt areal. 

Hallen har direkte utgang til ei hellbru med tilknytning til inngjerdet luftegård. Skytesimulator:

Vi har nå montert en skytesimulator som kan brukes til eventer eller trening for lag, foreninger, private eller bedrifter. 

Simulatoren er i fullskala for mest mulig naturtro bevegelse i skuddøyeblikket. Den har flere varianter av fugle jakt, villsvin, elg, bane og konkuranse mellom to skyttere etc.

Du kan også bruke ditt eget våpen, enten det er hagle eller rifle. (Rifle i kaliber 308, 30-06 og 6,5x55) (Hagle kaliber 12.)